Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.01

RABLÁS TÉGLÁSON

 A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2018. december 31-én 02 óra 15 perc körüli időben egy 28 éves olasz férfi és egy 14 éves hajdúhadházi férfi egy téglási családi házba akart betörni. Az ott lakó 63 éves nő felébredt és épp meg akarta nézni, hogy miért ugatnak annyira a kutyái, amikor támadói rátörték az ajtót.

A két férfi a lakásban egyedül lévő nőt megkötözte, bántalmazta és pénzt követelt tőle. Az asszony eleget tett a követelésnek és átadta az otthon tartott készpénzét és mobiltelefonját, majd az elkövetők elmenekültek.

A helyszínre érkező nyomozók adatgyűjtést folytattak, melynek eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőket: L. T.  A. 28 éves olasz állampolgárt, valamint R. Bence 14 éves hajdúhadházi lakost, akiket néhány órával a bűncselekmény elkövetése után a rendőrök elfogtak és előállítottak.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két férfival szemben - őrizetbe vételük mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: Police.hu