Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.20

Nagyhegyesnél, kigyulladt egy gáztározó, Nádudvar felé terelik az autókat

 A rendelkezésre álló adatok szerint kedden kora reggel a 3321-es út mentén lévő gáztárolóból lángok csaptak fel, Nagyhegyes és Ebes között. A rendőrök a veszélyhelyzet elhárításáig a 3321-es út Nagyhegyes, illetve Hajdúszoboszló közötti szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Nádudvar felé terelik.

 

a29838d9-1dca-4292-bc2b-ca27d2e83d50.jpeg

 

 

 

Úgy tudjuk, több tűzoltóautó ért már a helyszínre. Információink szerint egy hatalmas területet határoltak körbe a rendőrök a biztonság érdekében.

Stábunk a helyszínre tart, további részletek és fotók hamarosan.

Frissítés, 7.10:

A  Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője bejelentette, hogy technológiai meghibásodás okozta a tüzet a nagyhegyesi gáztározóban, emiatt lobbant be a gáz.

Papp-Kunkli Nóra közölte, a meghibásodás következtében egy helyről kiáramlott a gáz, és begyulladt; jelenleg 15 méteresek a lángok. A gáztároló szakemberei leválasztották a hibás vezetéket, ennek ellenére a csőben lévő gáz még ég.

A Hajdú-Bihar megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók nyolc vízsugárral jelenleg is dolgoznak a tűz eloltásán és a terület lehűtésén. A mentőszolgálat is a helyszínen van, de senki nem sérült meg.

A rendőrség lezárta a 3321-es út érintett szakaszát.